Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 650 g ruodotonta kalafileetä (kuhaa, siikaa, nieriää tai ahventa)
- 0 kg sormisuolaa
Paistamiseen ja valeluun
-
50-75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg sitruunan kuori
Pinnalle
- 0 kg tuoretta ruohosipulia tai tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita noin puolet voimäärästä tilavalle pannulle ruskistumaan. Kun voi alkaa saada kullanruskeaa väriä, laita siihen kalafileitä paistumaan. Täytä kerrallaan pannun pinta-alasta korkeintaan 2/3. Alenna hetken päästä lämpöä.
- Paista kalafileet kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Lisää loppu voi ja sitruunan kuori, anna voi sulaa ja valele fileet lopuksi seoksella. Ripota pinnalle (sormi)suolaa.
- Siirrä paistetut kalat lämmitetylle tarjoiluvadille ja peitä alumiinifoliolla.
- Tarjoa perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
17,6 g
Hiilihydraatti
0,1 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- sitruunan kuori
- tuoretta ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.