Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

1 h
helppo
110 kcal / 100g
6
7

Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti. Siitä syntyy helposti mehevä kastikeruoka. Paprika-possupihveihin saa vaihtelua käyttämällä eri ruokakermamakuja.

Ainekset

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä (maustamatonta)
1 - 2 rkl
ripaus
suolaa
n. 1/2 tl
pippurisekoitusta
1 iso
paprika
1 prk (2,5 dl)
2 dl

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle kerma ja omenatäysmehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)