Peruna-juustotimbaalit

Peruna-juustotimbaalit

2 h
helppo
101 kcal / 100g
0
0

Timbaalilla tarkoitetaan useimmiten annosvuokaa tai annosvuoassa kypsennettyä ruokaa. Peruna-juustotimbaalit sopivat liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.

Ainekset

8 annosta
1 kg
perunoita esim. Pito tai Rosamunda
3
tomaattia
1 ½ tl
suolaa
1 prk (2 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä perunat. Kuori ne lämpiminä. Hienonna perunat veitsellä työlaudalla. Kuutioi tomaatit ja valuta enin neste. Sekoita tomaatit perunoiden joukkoon. Mausta. Lisää ruokakerma ja juustoraaste.
  2. Jaa seos voideltuihin, korppujauhotettuihin pieniin uunivuokiin tai uuninkestäviiin kahvikuppeihin.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min.
  4. Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Kumoa tai tarjoa kupeista. Sopii liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.
Lisukkeeksi
Välimeren karitsan filee
1 h 25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)