Peruna-juustotimbaalit

Peruna-juustotimbaalit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Peruna-juustotimbaalit

Peruna-juustotimbaalit

Timbaalilla tarkoitetaan useimmiten annosvuokaa tai annosvuoassa kypsennettyä ruokaa. Peruna-juustotimbaalit sopivat liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
1 h 30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
2 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
perunoita esim. Pito tai Rosamunda
3
tomaattia
1 ½ tl
suolaa
1 prk (2 dl)
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Keitä perunat. Kuori ne lämpiminä. Hienonna perunat veitsellä työlaudalla. Kuutioi tomaatit ja valuta enin neste. Sekoita tomaatit perunoiden joukkoon. Mausta. Lisää ruokakerma ja juustoraaste.
  2. Jaa seos voideltuihin, korppujauhotettuihin pieniin uunivuokiin tai uuninkestäviiin kahvikuppeihin.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min.
  4. Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Kumoa tai tarjoa kupeista. Sopii liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.
Lisukkeeksi
Välimeren karitsan filee
1 h 25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›