
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg perunoita esim. Pito tai Rosamunda
- 3 tomaattia
- 1½ tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat. Kuori ne lämpiminä. Hienonna perunat veitsellä työlaudalla. Kuutioi tomaatit ja valuta enin neste. Sekoita tomaatit perunoiden joukkoon. Mausta. Lisää ruokakerma ja juustoraaste.
- Jaa seos voideltuihin, korppujauhotettuihin pieniin uunivuokiin tai uuninkestäviiin kahvikuppeihin.
- Paista 200 asteessa n. 30 min.
- Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Kumoa tai tarjoa kupeista. Sopii liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa