Mozzarella-kirsikkatomaatit

Mozzarella-kirsikkatomaatit

30 min
keskitaso
114 kcal / 100g
0
0

Koverra kirsikkatomaatit ja sujauta sisuksiin mozzarellapallo. Viimeistele tuorejuustotujauksella. Hauska suupala niin alkuruuaksi tai cocktailpaloiksi.

Ainekset

12 kpl
12
kirsikkatomaattia , isoja
mustapippuria myllystä
basilikan lehtiä
1 pkt (120 g)
½ rasiaa (à 200 g)

Sipulihakkelus

100 g
punasipulia hienonnettuna
2 tl
sokeria
1 ½ tl
punaviinietikkaa
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin sipulihakkelus: Sekoita hienonnettu sipuli, sokeri, etikka ja suola lasi- tai muovikulhossa. Mikrota täydellä teholla 30 s, sekoita ja mikrota vielä uudestaan 30 s. Sekoita ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa tomaateista lakki pois. Poista sisus. Mausta tomaatit pippurilla.
  3. Työnnä mozzarellapallo basilikanlehden kanssa jokaisen tomaatin sisään.
  4. Laita tuorejuusto pursotinpussiin ja tee pursotus pinnalle. Viimeistele sipulihakkeluksella. Käytä ylimääräinen sipulihakkelus muihin ruokiin.
  5. Tarjoa mozzarella-kirsikkatomaatit cocktailpalojen tyyliin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)