Mozzarella-kirsikkatomaatit

Mozzarella-kirsikkatomaatit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mozzarella-kirsikkatomaatit

Mozzarella-kirsikkatomaatit

Koverra kirsikkatomaatit ja sujauta sisuksiin mozzarellapallo. Viimeistele tuorejuustotujauksella. Hauska suupala niin alkuruuaksi tai cocktailpaloiksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 kpl

12 kpl
12
kirsikkatomaattia , isoja
mustapippuria myllystä
basilikan lehtiä
100 g
mozzarellapalloja
½ rasiaa (à 200 g)

Sipulihakkelus

100 g
punasipulia hienonnettuna
2 tl
sokeria
1 ½ tl
punaviinietikkaa
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin sipulihakkelus: Sekoita hienonnettu sipuli, sokeri, etikka ja suola lasi- tai muovikulhossa. Mikrota täydellä teholla 30 s, sekoita ja mikrota vielä uudestaan 30 s. Sekoita ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa tomaateista lakki pois. Poista sisus. Mausta tomaatit pippurilla.
  3. Työnnä mozzarellapallo basilikanlehden kanssa jokaisen tomaatin sisään.
  4. Laita tuorejuusto pursotinpussiin ja tee pursotus pinnalle. Viimeistele sipulihakkeluksella. Käytä ylimääräinen sipulihakkelus muihin ruokiin.
  5. Tarjoa mozzarella-kirsikkatomaatit cocktailpalojen tyyliin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›