Mozzarellabruschetat

Mozzarellabruschetat

Klassinen italialainen alku- tai pikkuruoka maustetaan basilikatahnalla, tomaatilla ja mozzarella-juustolla. Nam!

Ainekset20 kpl

20 kpl
1
rapeakuorinen patonki

Basilikatahna

50 g
1 ruukku
basilikaa
½ dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Päälle

3
tomaattia
1
valkosipulin kynsi
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 pkt (à 150 g)
mozzarellaa
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi. Lado viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 250 asteessa noin 3 min.
  2. Yhdistä pestotahnan aineet monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tahnaksi. Levitä tahna paahdetuille patonkiviipaleille.
  3. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Levitä kuutiot leiville basilikatahnan päälle ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Levitä mozzarellaviipaleet leiville. Laita halutessasi hetkeksi uuniin tai tarjoa sellaisenaan basilikalla koristeltuna

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
14 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
206 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)