Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Crostinit

Uunissa paahdetut parmesaanilla kuorrutetut paahtoleivät sopivat keittojen ja salaattien seuraksi.

Crostinit
Crostinit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 viipaletta paahtoleipää, esim. vaalea sekaleipä
  • 3 rkl pestoa, esim. Saclà Pesto alla Genovese
  • 50 g parmesaania lastuina

Ohje

  1. Sipaise leipäviipaleille pestoa. Ripota päälle juustolastuja. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
  2. Leikkaa kumpikin leipä terävällä veitsellä kahtia kulmasta kulmaan tai 3 - 4 tikuksi.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 5 - 7 min tai kunnes pinta on saanut väriä.
  4. Tarjoa keittojen tai salaattien kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 351 kcal
Proteiini 14,3 g
Hiilihydraatti 13,2 g
Rasva 26,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search