
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 viipaletta paahtoleipää, esim. vaalea sekaleipä
- 3 rkl pestoa, esim. Saclà Pesto alla Genovese
- 50 g parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Sipaise leipäviipaleille pestoa. Ripota päälle juustolastuja. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
- Leikkaa kumpikin leipä terävällä veitsellä kahtia kulmasta kulmaan tai 3 - 4 tikuksi.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 5 - 7 min tai kunnes pinta on saanut väriä.
- Tarjoa keittojen tai salaattien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
351 kcal
Proteiini
14,3 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
26,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.