Etanabruschetta

Etanabruschetta

Raakamakkara antaa makua etanoille. Tarjoile alkupalana tai naposteluruokana.

25 min
keskitaso
227 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
12 kpl
säilöttyjä etanoita
3
valkosipulin kynttä
pala
purjoa
1 rkl
50 - 100 g
mausteista raakamakkaraa , esim. Chorizo
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
puolikas
maalaispatonki viipaleina
50 g
parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Huuhtele, valuta ja hienonna etanat. Hienonna myös valkosipuli ja purjo.
  2. Kuullota sipulit paistinpannulla voissa. Lisää etanat. Mausta pieneksi kuutioidulla chorizo-makkaralla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Levitä etanatäyte maalaispatonkisiivuille. Ripottele juustoraaste pintaan ja paahda leipiä uunissa 200 asteessa n. 5 min tai kunnes ovat kauniin kullanruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
176 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)