Yrtti-valkosipulileivät

Yrtti-valkosipulileivät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Yrtti-valkosipulileivät

Yrtti-valkosipulileivät

Herkullisen rapeat ja yrttiset patonkiviipaleet katoavat parempiin suihin niin salaattien ja keittojen kaverina tai ihan sellaisenaan välipalana.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
12 min
Yhteensä
22 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset15 viipaletta

15 viipaletta
1 (n. 300 g)
patonki
100 g
1 dl
tuoretta basilikaa ja/tai persiljaa
2
valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa patonki viipaleiksi, nosta leivinpaperille uunipellille.
  2. Sekoita Oivariini, hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Levitä seos patonkiviipaleiden pinnalle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski-/yläosassa 12 min.
  4. Tarjoa salaattien ja keittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
357 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.