Yrtti-valkosipulileivät

Yrtti-valkosipulileivät

Herkullisen rapeat ja yrttiset patonkiviipaleet katoavat parempiin suihin niin salaattien ja keittojen kaverina tai ihan sellaisenaan välipalana.

Ainekset15 viipaletta

15 viipaletta
1 (n. 300 g)
patonki
100 g
1 dl
tuoretta basilikaa ja/tai persiljaa
2
valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa patonki viipaleiksi, nosta leivinpaperille uunipellille.
  2. Sekoita Oivariini, hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Levitä seos patonkiviipaleiden pinnalle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski-/yläosassa 12 min.
  4. Tarjoa salaattien ja keittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
357 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
18 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)