
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.43
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vehnäjauhoja
- 2½ dl sokeria
- 1½ rkl piparkakkumaustetta
- 2 tl ruokasoodaa
-
2 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl luumumarmeladia, omenasosetta tai kirsikkahilloa
-
2 dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina voilla hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan
- Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa.
- Anna jäähtyä vuoassa. Kakku säilyy peitettynä jääkaapissa yli viikon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
359 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
49,2 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa