
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 minitortilloja
- ½ dl tomaattipyreetä
-
12
Valio Koskenlaskija® cheddar viipaleitaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 1 tlk (185/140 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 100 g herkkusieniä
- 100 g babypinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipelleille. Voitele letut tomaattipyreellä. Asettele juustoviipaleet letuille.
- Valuta tonnikala. Viipaloi herkkusienet. Jaa letuille. Ripottele pinaatit päälle. Halutessasi voit höyrystää ne nopeasti pannulla voissa ja maustaa suolalla.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 5 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa