Siirry sisältöön
Pikapizza tortillalettuun

Pikapizza tortillalettuun

Nopeaakin nopeamman pizzan saat valmistamalla sen tortillaletun päälle. Voit varioida täytteitä loputtomasti makusi mukaan.

Pikapizza tortillalettuun

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 minitortilloja
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • 12
    Valio Koskenlaskija® cheddar viipaleita
    Valio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
    Valio Koskenlaskija® e200 g cheddar sulatejuustoviipale laktoositon
  • 1 tlk (185/140 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
  • 100 g herkkusieniä
  • 100 g babypinaattia

Ohje

  1. Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipelleille. Voitele letut tomaattipyreellä. Asettele juustoviipaleet letuille.
  2. Valuta tonnikala. Viipaloi herkkusienet. Jaa letuille. Ripottele pinaatit päälle. Halutessasi voit höyrystää ne nopeasti pannulla voissa ja maustaa suolalla.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 5 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search