Voitaikinaan leivottu pizza on ihanan lehtevää. Tässä ohjeessa on kaksi runsasta täytevaihtoehtoa. Valitse suosikkisi tai kokeile molempia.
Pohja kahteen pizzaan | |
---|---|
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä |
Pinaatti-savupekonipizzatäyte kahdelle pizzalle | |
½ - 1 prk (à 250 g) | |
100 g | tuoreita herkkusieniä |
200 g | säilykeparsaa tai tuoretta parsaa |
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
70 g | babypinaattia |
mustapippuria myllystä | |
1 pussi (150 g) | |
Sipulirengaspizzatäyte kahdelle pizzalle | |
n. ½ dl | tomaattipyreetä |
1 | punainen paprika |
200 g | miniluumutomaatteja |
8 | aurinkokuivattua tomaattia |
1 pussi (150 g) | |
1 prk (150 g) | |
10 kpl (n. 250 g) | paneroituja sipulirenkaita , pakaste |
basilikan lehtiä |
Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.