Pizza voitaikinapohjalla

Pizza voitaikinapohjalla
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pizza voitaikinapohjalla

Pizza voitaikinapohjalla

Voitaikinaan leivottu pizza on ihanan lehtevää. Tässä ohjeessa on kaksi runsasta täytevaihtoehtoa. Valitse suosikkisi tai kokeile molempia.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa / pellillinen
12 min
sulatus
20 min
Yhteensä
47 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta / 2 pizzaa

4 annosta / 2 pizzaa

Pohja kahteen pizzaan

1 pkt (500 g)
voitaikinalevyjä

Pinaatti-savupekonipizzatäyte kahdelle pizzalle

½ - 1 prk (à 250 g)
100 g
tuoreita herkkusieniä
200 g
säilykeparsaa tai tuoretta parsaa
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
70 g
babypinaattia
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Sipulirengaspizzatäyte kahdelle pizzalle

n. ½ dl
tomaattipyreetä
1
punainen paprika
200 g
miniluumutomaatteja
8
aurinkokuivattua tomaattia
1 pussi (150 g)
1 prk (150 g)
10 kpl (n. 250 g)
paneroituja sipulirenkaita , pakaste
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Yhdestä paketista (500 g) voitaikinalevyjä valmistuu kaksi pizzapohjaa.
  2. Aseta kahdelle leivinpaperiarkille 2 kokonaista ja yksi pitkittäin puolitettu voitaikinalevy kiinni toinen toisiinsa. Kun levyt ovat sulaneet, nipistä saumat kiinni ja kaulitse levyjä hieman ohuemmiksi. Siirrä uunipelleille.
  3. Valmista valitsemasi täyte.
  4. Pinaatti-savupekonipizzatäyte

  5. Viipaloi herkkusienet. Paloittele valutetut säilykeparsat 3 - 4 osaan. Paloittele pekonit.
  6. Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle sienet, pinaatinlehdet (jätä kymmenkunta koristeluun), parsat ja pekonit. Rouhaise päälle pippuria. Kuorruta juustoraasteella.
  7. Paista uunin alaosassa 12 min. Koristele pinaatinlehdillä.
  8. Sipulirengaspizzatäyte kahdelle pizzalle

  9. Viipaloi paprika, puolita miniluumutomaatit ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit.
  10. Levitä tomaattipyree pohjille. Täytä kasviksilla. Levitä päälle juustoraaste ja lusikoituja crème fraîche nokareita. Nosta päällimmäiseksi paneroidut sipulirenkaat.
  11. Paista uunin yläosassa n. 15 min.
  12. Viimeistele annos tuoreilla basilikanlehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›