Poropiirakka

Poropiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Poropiirakka

Poropiirakka

Poro-paprikapiirakka yhdistää suomalaiset ja etelä-eurooppalaiset maut. Kokeile valmistaa piirakat valmiiksi annospaloiksi pienissä piirakkavuoissa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

100 g
2 dl
vehnäjauhoja
¼ tl
suolaa
½ tl
paprikajauhetta
2 rkl
vettä

Poro-paprikatäyte

150 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
1
punainen paprika
1 pussi (150 g)
3
kananmunaa
2 dl
¼ tl
mustapippuria myllystä
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Nypi voi, jauhot ja mausteet sekaisin käsin tai monitoimikoneessa. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 26 cm).
  2. Kuutioi kylmäsavuporo ja paprika. Laita kuutiot taikinan päälle. Yhdistä juustoraaste, munat, kerma ja mausteet kulhossa ja kaada kuutioiden päälle
  3. Paista uunissa 200 asteessa n. 35 min
Vinkki

Vinkki

* Voit tehdä piirakat myös annosvuokiin (halkaisija n. 10 cm). Paista uunissa 200 asteessa 15 - 17 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›