Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Proteiinipannarit

Vaniljafudgen makuisesta Valio PROfeel® proteiinipirtelöstä valmistat hetkessä herkullisia pannukakkuja.

Proteiinipannarit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Paistamiseen


Ohje

  1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kuumenna rasva pannussa. Annostele noin 1 dl taikinaa 15 cm:n halkaisijan pannulle. Paista pannukakkuja keskilämmöllä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun pannukakku alkaa hieman kuplimaan pinnalta.
  3. Tarjoa pannukakut voinokareen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatti 20,5 g
Rasva 2,5 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.