Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 prk (2.5 dl)
Valio PROfeel® proteiinipirtelöä vaniljafudgeRuoki tavoitteitasi herkullisesti! Valio PROfeel® proteiinipirtelö vaniljafudge on maultaan herkullisen pehmeä yhdistelmä vaniljaa ja kermatoffeeta.…
- 1 kananmuna
- 1½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi.
- Kuumenna rasva pannussa. Annostele noin 1 dl taikinaa 15 cm:n halkaisijan pannulle. Paista pannukakkuja keskilämmöllä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun pannukakku alkaa hieman kuplimaan pinnalta.
- Tarjoa pannukakut voinokareen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











