Rahkapannari

Rahkapannari
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Rahkapannari

Rahkapannari

Hetkessä pannari, jonka voi nauttia hyvillä mielin. Pannarin voi toki tarjota perinteisesti kermavaahdon ja hillon kera, mutta terveellisemmän välipalan tai jälkiruoan saat tuoreiden marjojen tai kevyesti sokeroidun marjasurvoksen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
25 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset6 palaa

6 palaa
2 prk (à 250 g)
3
kananmunaa
3 dl
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

200 g
marjoja tai marjasurvosta
hunajaa

Ohje

  1. Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.
  2. Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita - älä vaivaa.
  3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.
  5. Tarjoa kevyesti sokeroidun marjasurvoksen tai tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›