Rahkapannari

Rahkapannari

Hetkessä pannari, jonka voi nauttia hyvillä mielin. Pannarin voi toki tarjota perinteisesti kermavaahdon ja hillon kera, mutta terveellisemmän välipalan tai jälkiruoan saat tuoreiden marjojen tai kevyesti sokeroidun marjasurvoksen kanssa.

35 min
helppo
97 kcal / 100g
12
14

Ainekset6 palaa

6 palaa
2 prk (à 250 g)
3
kananmunaa
3 dl
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

200 g
marjoja tai marjasurvosta
hunajaa

Ohje

  1. Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.
  2. Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita - älä vaivaa.
  3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.
  5. Tarjoa kevyesti sokeroidun marjasurvoksen tai tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)