Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1½ dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 0 kg hilloa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki pannarin ainekset kulhossa. Kaada seos voideltuun uuni- tai piirasvuokaan.
- Paista 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinnaltaan kauniisti ruskistunut.
- Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen ja hillon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
- hilloa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.