Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raejuustopannari

Oletko kokeillut ennen raejuustopannaria? Raejuusto tuo pannariin täyteläisyyttä ja suutuntumaa.

Raejuustopannari
Raejuustopannari

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 kananmunaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • ¼ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1½ dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sekoita kaikki pannarin ainekset kulhossa. Kaada seos voideltuun uuni- tai piirasvuokaan.
  2. Paista 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinnaltaan kauniisti ruskistunut.
  3. Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen ja hillon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 12,2 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
  • hilloa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search