Tämä loistava arkiruoka syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Voit käyttää kalamurekemassaan lähes mitä kalaa tahansa, mutta puolet kalasta on hyvä olla runsasrasvaista kalaa, jotta pyöryköistä tulee meheviä. Rapea hapankorppukuorrutus viimeistelee lopputuloksen.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
150 g | hapankorppuja |
½ prk (à 2,5 dl) | |
400 g | kirjolohta |
400 g | pakastekalaa , esim. turskaa tai seitiä |
½ tl | suolaa |
Paistamiseen | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.