Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sokeria
- 1 prk (750 g) Valio A+™ jogurttia mansikka-vadelma
Rouhesesos
- 12 palaa (75 g) taloussuklaata tai maitosuklaata
- 2 dl suolapähkinöitä
Lisäksi
- 7 tyhjää, pestyä jogurtti- tai viilipikaria
Jaa resepti
Ohje
- Rouhi ensin suklaa ja suolapähkinät karkeaksi rouheeksi. Jaa puolet rouheseoksesta jogurttipikareiden pohjalle
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokeri ja jogurtti. Kaada pikareihin. Lisää pinnalle loppu rouheseos. Peitä kelmulla. Nosta pakastimeen ja pidä siellä yli yön.
- Ennen tarjoilua: ota pikarit pehmiämään huoneenlämpöön n. 1 1/2 t ennen tarjoilua. Leikkaa pikarin sivu auki saksilla. Kumoa lautasille. Tarjoa raikkaana jälkiruokana tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.