
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 rkl sokeria
- 1 prk (750 g) Valio A+™ jogurttia mansikka-vadelma
Rouhesesos
- 12 palaa (75 g) taloussuklaata tai maitosuklaata
- 2 dl suolapähkinöitä
Lisäksi
- 7 tyhjää, pestyä jogurtti- tai viilipikaria
Jaa resepti
Ohje
- Rouhi ensin suklaa ja suolapähkinät karkeaksi rouheeksi. Jaa puolet rouheseoksesta jogurttipikareiden pohjalle
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokeri ja jogurtti. Kaada pikareihin. Lisää pinnalle loppu rouheseos. Peitä kelmulla. Nosta pakastimeen ja pidä siellä yli yön.
- Ennen tarjoilua: ota pikarit pehmiämään huoneenlämpöön n. 1 1/2 t ennen tarjoilua. Leikkaa pikarin sivu auki saksilla. Kumoa lautasille. Tarjoa raikkaana jälkiruokana tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa