Ketoreissarit

Ketoreissarit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Ketoreissarit

Ketoreissarit

Mitä aamupalaksi vhh- tai ketoruokavaliolla? Ketoreissari on mainio ruisleivän korvike vähähiilihydraattista tai ketoruokavaliota noudattavalle. Reissarin leivonta on helppoa: taikina sekoitetaan ja sen annetaan vetäytyä hetki, jotta käsittely on helpompaa. Valmiit reissarit voi pakastaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset6 reissaria

6 reissaria
1 dl
perunakuitua , Semper pofiber
2 dl
hamppu - tai pellavansiementä rouhittuna
1 dl
auringonkukansiemeniä rouhittuna
2 rkl
psylliumia , esim. Finax tai Foodin
2 tl
leivinjauhetta
¾ tl
suolaa
3
luomu kananmunaa
2 dl
75 g

Ohje

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää kananmunat ja jogurtti. Sekoita hyvin.
  2. Sulata voi ja sekoita lopuksi taikinan joukkoon.
  3. Anna taikinan vetäytyä 15 min.
  4. Taputtele taikinasta leivinpaperille kostutetuin käsin hiukan alle 1 cm:n paksuisia leipäsiä.
  5. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.
Vinkki

Vinkki

Reissarit kannattaa säilyttää jääkaapissa (säilyvyys 3 - 5 päivää leipomisesta) tai pakastimessa, josta leipiä on helppo sulattaa käyttöön yksitellen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
7 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›