Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.35
tähteä viidestä
54 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
litra
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 l lihalientä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Sipulien kuullottamiseen
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnetut sipulit pannulla voissa. Siirrä sivuun odottamaan.
- Sulata voi pannulla. Lisää vehnäjauho. Ruskista keskilämmöllä samalla sekoitellen, kunnes seos on tumman ruskeaa.
- Lisää lihaliemi pienissä erissä samalla kierrevatkaimella hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama min.
- Lisää hienonnettu, kuullotettu sipuli. Rouhaise kastikkeeseen mustapippuria.
- Tarjoa liharuokien ja keitetyn perunan kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.