x
Vegaaniset reseptit

Vegaaniset reseptit

Vegaani on kasvissyöjä, jonka ruokavalio koostuu ainoastaan kasviperäisistä tuotteista ja johon kuuluu muun muassa erilaiset viljatuotteet, palkokasvit, kasvikset ja kasviperäisistä raaka-aineista valmistetut elintarvikkeet, kuten kasvijuomat. Mitkään eläinperäiset tuotteet kuten maitotuotteet, liha, kala, kananmunat ja niitä sisältävät elintarvikkeet eivät kuulu vegaanin ruokavalioon.

Vegaaneille löytyy monipuolisesti vegaaniruokavalioon sopivia vaihtoehtoja ja reseptejä – mausta tinkimättä. Esimerkiksi maitotuotteet korvataan vegaaniruokavaliossa kasviperäisillä lusikoitavilla välipaloilla ja kasvijuomilla, kuten soija-, manteli- ja kaurajuomilla, joita voidaan käyttää pitkälti tavallisen maidon tapaan sellaisenaan, mutta myös ruoanvalmistuksessa. Valio Oddlygood® kaurapohjaiset gurtit ja juomat sopivat vegaaneille, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat täysin kasviperäisiä, eikä niidenkään valmistuksessa ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat maidottomia, ja siten myös laktoosittomia.

Vegaaneille sopivista Valio Oddlygood® kaurajuomista valmistuu monipuoliset ja maukkaat reseptit. Valmista esimerkiksi herkullisia vegaanisia maapähkinävoilettuja tai vegaaninen lasagne, jotka eivät häviä maussaan tavallisille versioille ja ovat kaikkien ruokailijoiden mieleen.

Katso maukkaat, vegaaniset reseptit!


Reseptit

Tyhjennä haku

0 kpl

  • Reseptihaku - Valio

    Valion kätevällä reseptihaulla löydät kaikki Valion testatut reseptit esimerkiksi ruokalajin, raaka-aineen, sesongin tai erityisruokavalion perusteella.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi