Reseptiyhteistyö
Satokausikalenterin aamiaiskulho hedelmillä
Aamiaiskulho vastaa moniin tämän päivän trendeihin. Se sisältää proteiinia Valio Luomu maitorahkan muodossa, hyvää tekeviä marjoja ja hedelmiä Valio Luomu smoothien ja tuoreiden Satokausi-hedelmien muodossa sekä terveellistä granolaa. Kaiken lisäksi upean värikkäillä sesongin hedelmillä kulhosta saa todella näyttävän, joten aamiaista passaa esitellä somessa.
Reseptiyhteistyö
@satokausikalenteri

Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g POISTUNUT Valio Luomu™ maitorahka laktoositon
- 1 dl POISTUNUT Valio Luomu™ smoothieta marjaisa
- 0 kg hedelmiä sesongin mukaan
Banaanigranola
- 5 dl isoja kaurahiutaleita
- 1 dl hasselpähkinöitä
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- ½ tl kardemummaa
- ripaus suolaa
- 1 banaani
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl hunajaa
- ½ tl vaniljauutetta
- 1 dl rusinoita
- 0 kg pakastekuivattuja vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Lusikoi maitorahka kulhoon ja lisää smoothie. Päällystä kulho banaanigranolalla sekä suupaloiksi leikatuilla hedelmillä.
- Tarjoile aamiaisella lisäksi esimerkiksi luomuvoilla, luomujuustolla ja avokadolla päällystettyä täysjyväleipää sekä luomutuoremehua.
Banaanigranola
- Mittaa kaurahiutaleet kulhoon. Rouhi hasselpähkinöitä hieman veitsellä ja lisää kulhoon yhdessä auringonkukansiemenien, kardemumman ja suolaripauksen kanssa. Muussaa banaani toisessa kulhossa haarukan avulla ja sekoita sen joukkoon öljy, hunaja ja vaniljauute. Yhdistä seokset ja sekoita huolellisesti.
- Levitä granola leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda granolaa 175 asteisessa uunissa yhteensä noin 30 minuuttia, sekoita hyvin kymmenen minuutin välein. Tarkkaile granolaa jatkuvasti, ettei se pala. Jos granola vaikuttaa valmiilta aiemmin, ota se pois uunista. Anna jäähtyä. Sekoita jäähtyneen granolan joukkoon rusinat ja pakastekuivatut vadelmat.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
4,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hedelmiä
- suolaa
- pakastekuivattuja vadelmia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.