Savulohi-varhaiskaalipannu

Savulohi-varhaiskaalipannu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Savulohi-varhaiskaalipannu

Savulohi-varhaiskaalipannu

Varhaiskaalilaatikko syntyy pikaisesti pannulla. Oletko koskaan kokeillut yhdistää kalaa kaalilaatikkoon? Tässä kesäisessä reseptissä kaalilaatikko mehevöitetään savulohella ja kapriksilla. Kesäperunat sopivat mainiosti kaalipannun kylkeen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
varhaiskaalia
1
sipuli
1 - 2
porkkanaa
2 rkl
65 g
babypinaattia
150 g
kylmäsavulohiviipaleita suikaloituna
2 rkl
kaprista
½ dl
tuoretta tilliä
suolaa ja pippuria myllystä
½
sitruunan mehu
1 prk (150 g)

Lisäksi

varhaisperunoita

Ohje

  1. Suikaloi kaali ja sipuli sekä kuutioi porkkanat.
  2. Kuullota kasviksia pannulla Oivariini rasvassa kunnes kaali pehmenee.
  3. Lisää pannulle pinaatinlehdet, suikaloitu savulohi, kaprikset sekä mausteet. Jatka paistamista hetki ja ota pannu pois liedeltä. Lusikoi pinnalle crème fraiche ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile halutessasi kesäperunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.