Sipuli-uunimakkara

Sipuli-uunimakkara
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipuli-uunimakkara

Sipuli-uunimakkara

Uunimakkara on koko perheen nopea suosikkiruoka. Helppo makkararuoka sopii tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
lenkkimakkara

Sipuli-tomaattimuhennos

3 isoa (375 g)
sipulia
1 rkl
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 tl
sokeria
1 prk (2 dl)

Pinnalle

2 dl (100 g)

Ohje

  1. Leikkaa ensin sipulit lohkoiksi. Kuullota ne Oivariini rasvassa pannulla, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua pari min, sekoita välillä.
  2. Mausta sokerilla. Lisää ruokakerma. Anna kiehua kokoon 3-5 min. Kaada seos uunivuokaan.
  3. Kuori makkarat, halkaise ne pituussuuntaan ja puolita. Laita makkarat uunivuokaan tomaatti-sipulipedille. Ripota ruoan pinnalle juustoraaste.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Jälkeen
Marjarahka
5 min
Lisukkeeksi
Maukas perunamuusi
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›