Sipuli-uunimakkara

Sipuli-uunimakkara

Uunimakkara on koko perheen nopea suosikkiruoka. Helppo makkararuoka sopii tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.

40 min
helppo
137 kcal / 100g
4
8

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
lenkkimakkara

Sipuli-tomaattimuhennos

3 isoa (375 g)
sipulia
1 rkl
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 tl
sokeria
1 prk (2 dl)

Pinnalle

2 dl (100 g)

Ohje

  1. Leikkaa ensin sipulit lohkoiksi. Kuullota ne Oivariini rasvassa pannulla, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua pari min, sekoita välillä.
  2. Mausta sokerilla. Lisää ruokakerma. Anna kiehua kokoon 3-5 min. Kaada seos uunivuokaan.
  3. Kuori makkarat, halkaise ne pituussuuntaan ja puolita. Laita makkarat uunivuokaan tomaatti-sipulipedille. Ripota ruoan pinnalle juustoraaste.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Jälkeen
Marjarahka
5 min
Lisukkeeksi
Maukas perunamuusi
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
83 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›