
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl, 16 palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 tl sokeria
-
100 g (2 dl)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
Valio voita tai Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 100 g (2 dl) Valio pizzajuusto raastetta
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruuna
- 1 dl Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Tarjoiluun
- Valio voita tai Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet kulhossa.
- Lisää kaikki loput aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa liikaa, ettei taikina sitkisty.
- Ripota pellille laitetulle leivinpaperille hiukan jauhoja. Jaa taikina 4 osaan, laita pellille. Taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuisiksi leipäsiksi. Leikkaa jokainen teeleipä vielä leivinpyörällä 4 osaan.
- Paista kullanruskeiksi uunin keskiosassa 225 asteessa 12 - 13 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
28,8 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.