
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni160°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 6 keltuaista
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl sitruunan mehu sekä raastettu kuori
Lisäksi
- 2 veriappelsiinia lohkoina
- ⅔ rkl sitruunan kuori raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta kerma kattilassa. Vatkaa kulhossa keltuaiset ja sokerit hyvin keskenään, ei tarvitse vaahdottaa.
- Lisää kuumaa kermaa pienissä erissä muna-sokeriseokseen koko ajan sekoitellen. Lisää lopuksi seokseen sitruunamehu ja raastettu kuori.
- Annostele kuuteen uunin kestävään tarjoiluastiaan ja nosta astiat suureen uunivuokaan. Kaada uunivuoan pohjalle kuumaa vettä annoskulhojen puoleen väliin saakka. Kypsennä uunissa 160 asteessa 1 h.
- Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja lopuksi viileässä ennen tarjoilua.
- Viimeistele annokset appelsiinin kalvottomilla lohkoilla sekä sitruunan raastetulla kuorella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa