Sitruuna-tillikastike

Sitruuna-tillikastike
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sitruuna-tillikastike

Sitruuna-tillikastike

Mikä olisikaan hyvä ja helppo kastike kalalle tai kasviksille? Tässä se olisi - raikas ja nopeasti valmistuva sitruuna-tillikastike.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (100 g)
sipuli
1
lehtisellerin varsi
2 rkl
1 ½ rkl
vehnäjauhoja
1 prk (2,5 dl)
½ dl
vettä
1 dl
tuoretta tilliä
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja sellerin varsi.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää sipuli ja selleri. Kuullota.
  3. Ripottele kasvisten päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki.
  4. Ota pannu hetkeksi sivuun. Sekoita joukkoon ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja kaada pannulle. Siirrä pannu takaisin liedelle.
  5. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama min. Mausta tillillä ja suolalla.
  6. Tarjoa kastike esim. kasvisten, kalan, kalapuikkojen tai -pyöryköiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›