
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) sipuli
- 1 varsisellerin varsi
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ rkl vehnäjauhoja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl vettä
- 1 dl tuoretta tilliä
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja sellerin varsi.
- Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää sipuli ja selleri. Kuullota.
- Ripottele kasvisten päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki.
- Ota pannu hetkeksi sivuun. Sekoita joukkoon ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja kaada pannulle. Siirrä pannu takaisin liedelle.
- Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama min. Mausta tillillä ja suolalla.
- Tarjoa kastike esim. kasvisten, kalan, kalapuikkojen tai -pyöryköiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa