Sitruunaiset endiivit

Sitruunaiset endiivit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunaiset endiivit

Sitruunaiset endiivit

Suussa sulavat sitruunaiset endiivit sopivat kevyeksi lisukkeeksi naudalle tai porsaalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kypsennysajat yhteensä
45 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
endiiviä
1
appelsiini
1
sitruuna
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
25 g

Paistamiseen

2 rkl
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Laita endiivit teräskattilaan. Raasta appelsiinin ja sitruunan kuori sekä purista mehut. Lisää kuoriraasteet, mehut, suola, sokeri ja voi endiivien päälle.
  2. Hauduta miedolla lämmöllä 45 min tai uunissa 100 asteessa 1 t.
  3. Jäähdytä, halkaise ja valuta endiivit. Sulata voi paistinpannulla, lisää sokeri ja kuumenna. Kun sokeri saa väriä, lisää endiivit. Paista molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea, ei palanut.
Vinkki

Vinkki

* Jos kaupastasi ei löydy endiiviä, voit tarjota niiden tilalla kevyesti höyrytettyjä ruusukaaleja ja pikkuporkkanoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›