Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta on valloittanut ruokailijoita ympäri maailmaa. Tämän voisen sitruspastan valmistus sujuu todella nopeasti, sillä tuoreen sitruunan käsittelyä ei tarvita ollenkaan.

15 min
helppo
363 kcal / 100g
1
1

Ainekset3 annosta

3 annosta
225 g
pastaa , esim. fettuccine
50 g
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 rkl
sitruunamehua , tuorepuristettua
1 dl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä
suolaa
½ pussia (à 130 g)
sitruuna- tai limettilohkoja

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente" suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta pasta huolellisesti, jätä se kattilaan.
  3. Paloittele joukkoon voi. Sekoittele, kunnes se on sulanut pastan joukkoon. Lisää sitruunan kuoriraaste, mehu ja persilja.
  4. Nosta pasta annoslautasille. Mausta pippurilla ja suolalla. Viimeistele annokset juustoraasteella.
  5. Tarjoa halutessasi sitruslohkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
363 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g
Kalsium
177 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›