Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta voilla

15 min
helppo
362 kcal / 100g
1
0

Sitruunapasta on valloittanut ruokailijoita ympäri maailmaa. Tämän voisen sitruspastan valmistus sujuu todella nopeasti, sillä tuoreen sitruunan käsittelyä ei tarvita ollenkaan.

Ainekset

3 annosta
225 g
pastaa , esim. fettuccine
50 g
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 rkl
sitruunamehua , tuorepuristettua
1 dl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä
suolaa
½ pussia (à 130 g)
sitruuna- tai limettilohkoja

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente" suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta pasta huolellisesti, jätä se kattilaan.
  3. Paloittele joukkoon voi. Sekoittele, kunnes se on sulanut pastan joukkoon. Lisää sitruunan kuoriraaste, mehu ja persilja.
  4. Nosta pasta annoslautasille. Mausta pippurilla ja suolalla. Viimeistele annokset juustoraasteella.
  5. Tarjoa halutessasi sitruslohkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
362 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
17 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
177 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)