Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta voilla
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta voilla

Sitruunapasta on valloittanut ruokailijoita ympäri maailmaa. Tämän voisen sitruspastan valmistus sujuu todella nopeasti, sillä tuoreen sitruunan käsittelyä ei tarvita ollenkaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
225 g
pastaa , esim. fettuccine
50 g
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 - 2 rkl
sitruunamehua , tuorepuristettua
1 dl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä
suolaa
½ pussia (à 130 g)
sitruuna- tai limettilohkoja

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente" suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta pasta huolellisesti, jätä se kattilaan.
  3. Paloittele joukkoon voi. Sekoittele, kunnes se on sulanut pastan joukkoon. Lisää sitruunan kuoriraaste, mehu ja persilja.
  4. Nosta pasta annoslautasille. Mausta pippurilla ja suolalla. Viimeistele annokset juustoraasteella.
  5. Tarjoa halutessasi sitruslohkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
363 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›