Skånen perunat

Skånen perunat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Skånen perunat

Skånen perunat

Skånen perunat maistuvat herkullisena lisäkkeenä useille liha- ja kalaruoille ja tuovat mukavaa vaihtelua tavallisen perunan rinnalle.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
kiinteitä perunoita
2 isoa (350 g)
sipulia
3 rkl
1 ½ tl
suolaa
n. 1/2 tl
mustapippuria
4 dl
1 - 2 dl
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna sipulit. Kuullota perunoita ja sipulia pinnoitetussa paistokasarissa tai kattilassa. Mausta.
  2. Lisää kerma. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoita välillä, ettei seos pala pohjaan. Lisää tarvittaessa maitoa, seos saa olla mehevää.
  3. Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›