Skånen perunat

Skånen perunat

50 min
keskitaso
93 kcal / 100g
2
5

Skånen perunat maistuvat herkullisena lisäkkeenä useille liha- ja kalaruoille ja tuovat mukavaa vaihtelua tavallisen perunan rinnalle.

Ainekset

8 annosta
1 kg
kiinteitä perunoita
2 isoa (350 g)
sipulia
3 rkl
1 ½ tl
suolaa
n. 1/2 tl
mustapippuria
4 dl
1 - 2 dl
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna sipulit. Kuullota perunoita ja sipulia pinnoitetussa paistokasarissa tai kattilassa. Mausta.
  2. Lisää kerma. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoita välillä, ettei seos pala pohjaan. Lisää tarvittaessa maitoa, seos saa olla mehevää.
  3. Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)