
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kiinteitä perunoita
- 2 isoa (350 g) sipulia
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
-
4 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1-2 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat ja leikkaa ne 1 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna sipulit. Kuullota perunoita ja sipulia pinnoitetussa paistokasarissa tai kattilassa. Mausta.
- Lisää kerma. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoita välillä, ettei seos pala pohjaan. Lisää tarvittaessa maitoa, seos saa olla mehevää.
- Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa