Sticky toffee pudding

Sticky toffee pudding

1 h
keskitaso
318 kcal / 100g
3
0

Kouhaise kauhalla reippaasti kakkua syvälle lautaselle, valuta päälle kuumaa toffee-kastiketta ja nauti!

Ainekset

12 annosta

Kakku

250 g
pehmeää, kivetöntä taatelia
3 dl
vettä
200 g
4 dl
fariinisokeria
4 dl
vehnäjauhoja
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
jauhettua kanelia
½ tl
neilikkaa
4 rkl
kaakaojauhetta
4
kananmunaa

Kastike

75 g
2 dl
fariinisokeria
2 dl

Ohje

  1. Kakku

  2. Lisää kattilaan paloiteltu taateli ja vesi. Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Jäähdytä.
  3. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Lisää voi-sokeri vaahtoon munat yksi kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää tämän jälkeen taateliseos ja kuivat aineet. Sekoita hyvin, mutta älä vaivaa.
  5. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa 40 min.
  6. Kastike

  7. Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua muutaman min.
  8. Leikkaa hieman jäähtynyt kakku annospaloiksi tai kouhaise lusikalla annoskulhoihin. Kaada päälle kuumaa kastiketta. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
16 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)