
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g makaronia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 (200 g) iso sipuli hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ¾ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa tai basilikaa
-
3 dl (150 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoa raastettunaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
-
2 prk (à 2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaroni lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta makaroni.
- Ruskista jauheliha pannulla rasvassa ja lisää myös sipuli. Lisää jauheliha-sipuliseos ja loput ainekset makaronin joukkoon, jätä osa juustosta ruoan pinnalle. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Paista makaronilaatikkoa 200 asteessa noin 40 min. Ripota loppu juusto makaronilaatikon pinnalle paiston loppupuolella.
- Tarjoa Juustoinen liha-makaronilaatikko juuresraasteen ja puolukkasurvoksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa