
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Kokenut leipoja
- Uuni180°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
4½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- 10 keltuaista
- 1½ dl sokeria
- 2 tl jauhettua kardemummaa
- 0 kg suolaa  ripaus
- 3 dl mantelijauhoja
- 2 rkl puolikarkeita vehnäjauhoja
- 2 varsi raparperia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita keskenään kerma, kananmunat, keltuaiset ja mausteet. Yhdistä jauhot keskenään ja sekoita joukkoon. Anna taikinan turvota vähintään yksi tunti.
- Pilko raparperit kuutioksi.
- Kaada taikina jämäköihin voideltuihin muffinivuokiin tai alumiinivuokiin. Laita jokaisen clafoutiksen keskelle raparperikuutiota.
- Paista uunissa 15–18 minuuttia 180 asteessa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
201 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
14,9 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa 
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.