Töhnämunat

Töhnämunat

Töhnämunat ovat oivallinen pääsiäispöydän jälkiruoka. Tässä ohjeessa kinuskinen tuorejuustotäyte tarjoaa täydellisen vastaparin aromikkaalle lakritsille ja lakkarahkalle.

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 kpl
suklaamunia , esim. Kinder
1 rasia (200 g)
1 dl
1 (56 g)
suklaapatukka , Daim lakritsi
1 prk (200 g)
½ dl
lakritsikastiketta

Ohje

  1. Leikkaa suklaamunista varoen irti yllätysmunan läpimentävä hattu. Poista yllätys.
  2. Vaahdota tuorejuusto ja kerma kannussa. Rouhi suklaa ja lisää se vaahdon joukkoon.
  3. Lusikoi tuorejuustotäytettä pursotuspussin toiselle reunalle ja lakkarahkaa toiselle. Valuta lakritsikastiketta pussin keskelle.
  4. Pursota täyte suklaamunien sisään. Valuta päälle vielä hiukan kastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
319 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)