Töhnämunat

Töhnämunat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Töhnämunat

Töhnämunat

Töhnämunat ovat oivallinen pääsiäispöydän jälkiruoka. Tässä ohjeessa kinuskinen täyte tarjoaa täydellisen vastaparin aromikkaalle lakritsille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 kpl
suklaamunia
2 dl
1 prk (200 g)
1 (56 g)
suklaapatukka , esim. Daim
½ dl
lakritsikastiketta

Ohje

  1. Leikkaa suklaamunista varoen irti yllätysmunan läpimentävä hattu. Poista yllätys.
  2. Vaahdota kerma ja kreemi samassa astiassa. Rouhi suklaa ja lisää se vaahdon joukkoon.
  3. Lusikoi täyte pursotinpussiin. Valuta lakritsikastiketta pussin keskelle.
  4. Pursota täyte suklaamunien sisään. Valuta päälle vielä hiukan kastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.