Töhnämunat

Töhnämunat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Töhnämunat

Töhnämunat

Töhnämunat ovat oivallinen pääsiäispöydän jälkiruoka. Tässä ohjeessa kinuskinen tuorejuustotäyte tarjoaa täydellisen vastaparin aromikkaalle lakritsille ja lakkarahkalle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 kpl
suklaamunia , esim. Kinder
1 rasia (200 g)
1 dl
1 (56 g)
suklaapatukka , Daim lakritsi
1 prk (200 g)
½ dl
lakritsikastiketta

Ohje

  1. Leikkaa suklaamunista varoen irti yllätysmunan läpimentävä hattu. Poista yllätys.
  2. Vaahdota tuorejuusto ja kerma kannussa. Rouhi suklaa ja lisää se vaahdon joukkoon.
  3. Lusikoi tuorejuustotäytettä pursotuspussin toiselle reunalle ja lakkarahkaa toiselle. Valuta lakritsikastiketta pussin keskelle.
  4. Pursota täyte suklaamunien sisään. Valuta päälle vielä hiukan kastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.