
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 1 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 1 dl punaista pestoa
- 11 dl vehnäjauhoja
-
2-3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä maito 42-asteiseksi. Lisää siihen kuivahiiva, suola ja sokeri. Sekoita.
- Lisää seokseen pesto ja sekoita hyvin.
- Alusta jauhot vähitellen taikinaan, vaivaa hyvin.
- Anna kohota vedottomassa paikassa n. 1 tunti.
- Painele taikina ohueksi (1- 1 ½ cm) levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille. Sivele pinnalle Oivariini juoksevaa.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
41,1 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa