Tomaattipestokuorrutettu lohi

Tomaattipestokuorrutettu lohi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaattipestokuorrutettu lohi

Tomaattipestokuorrutettu lohi

AURA® juustolla maustettu pesto on helppo ja nopea valmistaa. Itsetehty pesto kruunaa lohiannoksen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
800 g
kirjolohifileetä
1 tl
sitruunapippuria

Tomaattipesto

1 dl
aurinkokuivattua tomaattia
½ dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä
1 ruukku
basilikaa
1/2 - 1 pussia (à 150 g)
2 dl

Ohje

  1. Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi. Ripottele molemmin puolin sitruunapippuria ja nosta palat uunivuokaan.
  2. Hienonna aurinkokuivattu tomaatti, siemenet ja basilika monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella hienoksi. Lisää loput aineet. Levitä pesto kalapaloille.
  3. Kypsennä 175 asteessa 45 min.
  4. Tarjoa perunasoseen ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Lisukkeeksi
Perunamuusi
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›