
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700-800 g lohi- tai kirjolohifileetä
- ¼ tl suolaa
- 1 pieni (200 g) paprika
- 100 g purjoa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1½ tl pippurisekoitusta
- ½ tl sokeria
-
1 tl
sinappia
- 1 maustemitta sinappijauhetta
Voit kokeilla myös
Pinnalle
- ½ dl pinjansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot. Pyyhi pinta talouspaperilla. Laita filee kokonaisena tai annospaloiksi leikattuna uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
- Ripota kalan pintaan kevyesti suolaa.
- Suikaloi paprika. Levitä ne kalan pinnalle.
- Leikkaa puhdistettu purjo viipaleiksi. Mausta crème fraîche pippurisekoituksella, sokerilla ja sinapilla.
- Yhdistä purjo ja crème fraîche. Lusikoi seos kalan päälle.
- Kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa 35 min tai kunnes kypsä. Paistoaika riippuu fileen paksuudesta.
- Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla, pinnoitetulla pannulla. Ripottele paistetun kalan pinnalle.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin sekä salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa