
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 halkaistua ruisleipästä
Tonnikalatäyte
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 2 rkl ketsuppia
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Väliin
- salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita
- 5 halkaistua ruisleipästä
Tonnikalatäyte
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
- 2 rkl ketsuppia
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Väliin
- salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita
Jaa resepti
Ohje
- Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
- Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
- Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaatinlehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.