Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalae­väsleivät

Täytä ruisleipä tonnikalalla ja aurinkokuivatulta tomaatilta maistuvalla tuorejuustolla. Leivät on helppo pakata myös evääksi.

Tonnikalaeväsleivät
Tonnikalaeväsleivät

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 halkaistua ruisleipästä

Tonnikalatäyte

Väliin

  • salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita
  • 5 halkaistua ruisleipästä

Tonnikalatäyte

  • 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
  • 2 rkl ketsuppia
  • ½ dl tilliä hienonnettuna

Väliin

  • salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita

Ohje

  1. Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
  2. Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal
Proteiini 11,2 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1