Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalapasta uunissa

Tonnikalapastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Kerrostele ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa loput. Helppoa ja herkullista!

Tonnikalapasta uunissa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g pastaa
  • 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
  • 50 g babypinaattia
  • 400 g tomaattikastiketta esim. Barilla
  • 2½ dl vettä
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-c
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g jalapeno-cheddar laktoositon

Ohje

  1. Mittaa pasta raakana uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lisää vuokaan tonnikala öljyineen sekä huuhdellut pinaatin lehdet.
  2. Kaada vuokaan kastike. Lisää vesi kastikepurkkiin ja huuhtele purkki puhtaaksi. Kaada vesi vuokaan.
  3. Nostele raaka-aineet kevyesti sekaisin ja lusikoi pinnalle Koskenlaskija.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 40 min. Aluksi kannen tai folion alla ja paiston lopussa ilman kantta. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 15,5 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.