Siirry sisältöön
Uunibanaanit

Uunibanaanit

Nämä kinuskikastikkeella kuorrutetut banaanit tarjottuna yhdessä vaniljajäätelön kanssa vievät takuulla kielen mennessään!

Uunibanaanit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 kypsää banaania
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • 3 rkl hasselpähkinärouhetta

Helppo kinuskikastike (saanto n. 2 1/2 dl)

  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 2 dl fariinisokeria

Tarjoiluun

  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • 1 l vaniljajäätelöä

Ohje

  1. Valmista ensin kinuskikastike : Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min, kunnes sakenee.
  2. Kuori ja paloittele banaanit voideltuun uunivuokaan.
  3. Mausta banaanit kanelilla. Valuta pintaan kinuski ja ripottele vuokaan viimeiseksi pähkinärouhe. Paista 200 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoile lämpimien banaanien kanssa kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 24,1 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search