
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ¾ dl korppujauhoja
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- 1 (120 g) sipuli
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 kananmuna
- 10 katajanmarjaa rouhittuna
- 1 tl suolaa
- 800 g hirven jauhelihaa tai naudan jauhelihaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita korppujauho, maito ja tuorejuusto. Anna turvota hetki. Hienonna sipuli ja kuullota voissa.
- Lisää turvonneiden korppujauhojen joukkoon hieman jäähtynyt sipuli, muna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi.
- Taputtele seos kostutetulla kädellä leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle n. 34 cm x 30 cm kokoiseksi levyksi. Jaa veitsellä ruuduiksi (4 x 4).
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 - 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
15,7 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa