Välimerellinen kasviskastike

Välimerellinen kasviskastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Välimerellinen kasviskastike

Välimerellinen kasviskastike

Välimeren maukkaassa kasviskastikkeessa on käytetty munakoisoa ja paprikaa. Tarjoa kastiketta basmatiriisin tai couscousin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (325 g)
munakoiso
1 iso (250 g)
punainen paprika
2 isoa (300 g)
sipulia
2 rkl
¼ tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl
paprikatäytteisiä oliiveja
1 dl
keltaisia rusinoita
4 dl
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt yrtti tuorejuustoa laktoositon

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa
½ dl
tuoretta persiljaa tai sitruunatimjamia

Ohje

  1. Leikkaa munakoisot kahtia pituussuunnassa. Kaavi lusikan kärjellä pois mahdolliset siemenet. Paloittele munakoisot.
  2. Kuutioi paprika. Lohko sipulit. Kuullota munakoisoa, paprikaa ja sipulia Oivariini rasvassa paistokasarissa. Mausta.
  3. Lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, puolitetut tai viipaloidut oliivit, rusinat ja mehu. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää lopuksi tuorejuusto. Kuumenna ja sekoita kunnes tasaista. Tarkista suola. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa.
  5. Tarjoile basmatiriisin tai couscousin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.