Monikäyttöinen ja edullisista raaka-aineista valmistuva kauniin punainen tomaattikastike saa makua valkosipulista. Tarjoa sitä pastan kanssa tai levitä sakeaksi keitettynä pizzapohjalle muiden täyteainesten alle.
1 (100 g) | sipuli |
50 g | |
1-2 kpl | valkosipulin kynttä |
1 tlk (500 g) | paseerattua tomaattia |
1 - 2 dl | vettä |
puolikas | liha-juuresliemikuutiota |
n. 1 tl | sokeria |
Tarjoiluun | |
---|---|
keitettyä pastaa | |
tuoretta basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.