Monikäyttöinen ja edullisista raaka-aineista valmistuva kauniin punainen tomaattikastike saa makua valkosipulista. Tarjoa sitä pastan kanssa tai levitä sakeaksi keitettynä pizzapohjalle muiden täyteainesten alle.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 (100 g) | sipuli |
50 g | |
1-2 kpl | valkosipulin kynttä |
1 tlk (500 g) | paseerattua tomaattia |
1 - 2 dl | vettä |
puolikas | liha-juuresliemikuutiota |
n. 1 tl | sokeria |
Tarjoiluun | |
---|---|
keitettyä pastaa | |
tuoretta basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.