Välimeren couscoussalaatti

Välimeren couscoussalaatti

Tässä couscoussalaatissa maistuu välimerelliset maut. Nauti lisäkkeenä tai sellaisenaan kevyenä lounaana leivän kanssa.

30 min
helppo
150 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½ dl
couscousia
½ kerää (200 g)
jäävuorisalaattia

tai 1 ruukkuruukkusalaattia
1 prk (190 g)
grillattua paprikaa marinadissa
1 prk (190 g)
grillattua munakoisoa marinadissa
1 prk (180 g)

Jogurttikastike

2 dl
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, mutta ilman suolaa. Jäähdytä.
  2. Hienonna salaatti. Valuta marinadi paprikasta ja munakoisosta. Leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
  3. Valuta salaattijuustokuutiot. Yhdistä muut salaatin ainekset paitsi salaatti.
  4. Kerrostele tarjoiluastiaan sekoitettua salaattia ja jäävuori- tai ruukkusalaattia.
  5. Sekoita jogurttikastike. Tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
119 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›