
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl täysjyväcouscousia
- 2 dl vettä ja ripaus suolaa
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 (160 g) iso punasipuli
- 1 rkl rypsiöljyä
-
2 rkl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 tl sokeria
- 1 (225 g) punainen paprika
- 2-3 tomaattia
- 1 dl mustia oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Salaattipedille
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 ruukku rucolaa
Kastike
-
4 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 4 tl sokeria
- ½ dl tuoretta minttua tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä couscous: kiehauta vesi, lisää suola ja couscous. Sekoita. Nosta kattila liedeltä. Anna hautua kypsäksi kannen alla muutama min. Lisää voi. Sekoita irtonaiseksi. Jäähdytä.
- Leikkaa sipuli ensin kahtia ja sitten aivan ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Mittaa päälle öljy, mehu ja sokeri. Sekoita ja anna sipulin marinoitua sen aikaa kun valmistat salaattia.
- Kuutioi paprika. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Valuta salaattijuusto. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti ja rucola.
- Revi salaatinlehdet ja rucola. Levitä puolet niistä laakean tarjoiluvadin pohjalle.
- Sekoita couscous, vihannekset ja loput salaatinlehdet keskenään. Lusikoi salaattipedille. Lisää päälle salaattijuusto.
- Sekoita kastikeaineet. Tarjoa eri astiasta.
- Tarjoa lisänä grillattuja bratwursteja tai muuta makkaraa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa