Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 kananmunaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa punainen pestoValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma punainen pesto…
- ½ rasia (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Riko munat kulhoon. Vatkaa kerma joukkoon.
- Huuhtele ja puolita tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Valuta salaattijuustokuutiot.
- Vuoraa uunivuoka (20 x 26 cm) leivinpaperilla. Lisää vuokaan tomaatit, sipuli ja salaattijuusto. Kaada munaseos vuokaan.
- Kypsennä munakasta 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











