Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Välimeren uunimunakas

Uunimunakas saa makua punaisella pestolla maustetusta ruokakermasta. Täytteitä voi varioida helposti oman maun mukaan, ja salaatin kanssa tarjoiltuna saat nopean ja herkullisen aterian.

Välimeren uunimunakas

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Riko munat kulhoon. Vatkaa kerma joukkoon.
  2. Huuhtele ja puolita tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Valuta salaattijuustokuutiot.
  3. Vuoraa uunivuoka (20 x 26 cm) leivinpaperilla. Lisää vuokaan tomaatit, sipuli ja salaattijuusto. Kaada munaseos vuokaan.
  4. Kypsennä munakasta 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 2,2 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa ja pippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.