
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 patonki
Täyte
- 1-2 valkosipulinkynttä
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
- alumiinifoliota
- 1 patonki
Täyte
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 100 g Valio Eila® voita
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
- alumiinifoliota
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonkiin terävällä veitsellä syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka.
- Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Täytä viilto pienillä voikuutioilla. Ripottele päälle valkosipuli. Kääri patonki alumiinifolioon, mutta jätä folio päältä auki.
- Kuumenna patonkia uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min tai kunnes voi sulaa ja patonki saa hiukan väriä.
- Ripota hienonnettu persilja viiltoon. Leikkaa paloiksi. Tarjoa salaatin ja keiton lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
386 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
40,1 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- alumiinifoliota
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.