Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Makea ja täyteläinen valkosuklaatäyte sopii vaaleaan ja tummaan täytekakkuun. Halutessasi voit painaa valkosuklaatäytteen joukkoon tuoreita tai pakastemarjoja, lisätä kerroksen lemoncurdia tai hilloa täytteen alle tai yhdistää sen kanssa toisen täytteen toiseen täyteväliin.

Ainekset1 täytekakkuun

1 täytekakkuun
4 dl
200 g
valkosuklaata
2 rasiaa (à 200 g)

Ohje

  1. Valkosuklaatäyte kahteen täyteväliin

  2. Vaahdota kerma.
  3. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa se huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon.
  4. Nostele sekaan kermavaahto.
Vinkki

Vinkki

Painele täytteen joukkoon haluttessasi vadelmia tai mustikoita, yhdistä sen kanssa toiseen täyteväliin marjainen kakkutäyte tai sivele kakkupohjat marjasurvoksella halutessasi raikkaamman lopputuloksen.
Lisukkeeksi
Marjatäyte täytekakkuun
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
388 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›