Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Valkosuklaatäyte täytekakkuun
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Makea ja täyteläinen valkosuklaatäyte sopii vaaleaan ja tummaan täytekakkuun. Halutessasi voit painaa valkosuklaatäytteen joukkoon tuoreita tai pakastemarjoja, lisätä kerroksen lemoncurdia tai hilloa täytteen alle tai yhdistää sen kanssa toisen täytteen toiseen täyteväliin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset1 täytekakkuun

1 täytekakkuun
4 dl
200 g
valkosuklaata
2 rasiaa (à 200 g)

Ohje

  1. Valkosuklaatäyte kahteen täyteväliin

  2. Vaahdota kerma.
  3. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa se huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon.
  4. Nostele sekaan kermavaahto.
Vinkki

Vinkki

Painele täytteen joukkoon haluttessasi vadelmia tai mustikoita, yhdistä sen kanssa toiseen täyteväliin marjainen kakkutäyte tai sivele kakkupohjat marjasurvoksella halutessasi raikkaamman lopputuloksen.
Lisukkeeksi
Marjatäyte täytekakkuun
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
387 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›