Siirry sisältöön
Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Makea ja täyteläinen valkosuklaatäyte sopii vaaleaan ja tummaan täytekakkuun. Halutessasi voit painaa valkosuklaatäytteen joukkoon tuoreita tai pakastemarjoja, lisätä kerroksen lemoncurdia tai hilloa täytteen alle tai yhdistää sen kanssa toisen täytteen toiseen täyteväliin.

Valkosuklaatäyte täytekakkuun

Ainesosat

täytekakkuun

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

Valkosuklaatäyte kahteen täyteväliin

  1. Vaahdota kerma.
  2. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa se huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon.
  3. Nostele sekaan kermavaahto.

Vinkki

Painele täytteen joukkoon haluttessasi vadelmia tai mustikoita, yhdistä sen kanssa toiseen täyteväliin marjainen kakkutäyte tai sivele kakkupohjat marjasurvoksella halutessasi raikkaamman lopputuloksen.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 365 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 18,1 g
Rasva 30,6 g
Tyydyttynyt rasva 17,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search