Aromikkaat hedelmät - mango ja passionhedelmä - ja valkosuklaa ihastuttavat maullaan mehevässä täytekakussa. Kakun keväisen raikkaita makuja tasapainottaa lempeä valkosuklaa. Tämän kakun koristelussa voi heittäytyä villiksi, sillä enemmän on joskus enemmän.
150 g | |
50 g | valkosuklaata |
3 dl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 dl | vehnäjauhoja |
1 ½ tl | leivinjauhetta |
½ tl | ruokasoodaa |
2 | kananmunaa |
1 prk (200 g) | |
1 dl | |
Vuokiin | |
---|---|
2 rkl | |
korppujauhoja | |
Täyte ja kuorrutus | |
2 prk (à 200 g) | |
225 g | valkosuklaata |
½ dl | |
keltaista elintarvikeväriä | |
Koristeluun | |
macarons-leivoksia | |
tuoreita marjoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.