Siirry sisältöön
Yrttitoastit

Yrttitoastit

Herkulliset yrttitoastit maistuvat väli- tai iltapalana.

Yrttitoastit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 grahampaahtoleipäviipaletta
  • ½ prk (à 180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1-2  (120 g) tomaattia

Voiteluun


Ohje

  1. Voitele leivät sulatejuustolla.
  2. Valuta salaattijuusto. Sekoita pienessä kipossa hienonnetut yrtit ja puristettu valkosipulin kynsi keskenään. Levitä neljälle leivälle juustokuutiot, yrttisekoitus sekä tomaattiviipaleet. Paina leivät vastakkain.
  3. Kuumenna leivät voileipägrillissä. Leikkaa halutessa kulmittain kolmioiksi

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 195 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search