Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät vuosikymmenten ammattitaidolla

Valio Hedelmätarha® mehut valmistetaan Helsingin mehutehtaalla Pitäjänmäellä. Samassa paikassa on valmistettu mehuja jo vuodesta 1971. Mehun valmistamisen ammattitaidon ja historian näkee sekä maistaa uudistuneessa tuoteperheessä.

Pakkausilme kertoo kotimaisesta osaamisesta

Valio Hedelmätarha® mehuperheen pakkauksen kyljessä komeilee Helsingin mehutehdas, joka kertoo samalla vuosikymmenten ammattitaidosta mehun valmistamisessa sekä mehun kotimaisesta valmistuspaikasta. Monet mehuntekijöistä ovat olleet tehtaan matkassa useita kymmeniä vuosia, ja onpa joku houkutellut työparikseen perheenjäsenensäkin. Mehun valmistuksen perinteen vaaliminen ja tinkimättömyys laadun suhteen on Pitäjänmäen mehutehtaan osaavien työntekijöiden ansiota. Kaikki työntekijät ovat mehunteon ja maistamisen ammattilaisia. Maistamalla yhteisvoimin jokaista mehuerää valmistuksen eri vaiheissa mehutehtaalla varmistetaan, että tuote on ensiluokkaista. Tutustu Pitäjänmäen mehutehtaan mielenkiintoiseen tarinaan.

Yhdeksän raikasta makua

Valio Hedelmätarha® tuoteperheen mauista löydät runsaasti hedelmälihaa ja tuorepuristettua täysmehua sisältävän appelsiinimehun, reilusti mandariinilta maistuvan Valio Hedelmätarha® mandariini-hedelmätäysmehun sekä valloittavan hedelmäiset tropiikin hedelmät ja mangon. Nämä Valio hedelmätarha® täysmehujen vaihtoehdot sisältävät tuntuvasti hedelmälihaa, mutta vain hedelmän oman sokerin.

Lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat kaksi luomutäysmehuvaihtoehtoa, omena ja appelsiini, sekä mustikka. Luomuvaihtoehtoja lukuun ottamatta kaikki tuotteet ovat C-vitaminoituja, eikä yksikään Valio Hedelmätarha® täysmehu sisällä lisäaineita.

Tositarinoita mehutehtaalta

  • Lisäaineeton

    Kaikki Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät pitkään hiotulla ammattitaidolla ja aina ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita.

  • 95 versiota

    Valion Pitäjänmäen mehutehtaalla on tehty suomalaisten suosikkimehuja jo yli 40 vuoden ajan.

Nauti sellaisenaan tai tuo makua ruokiin ja juomiin

Energiaa arkeen saat yksinkertaisimmillaan nauttimalla lasillisen kylmää, raikasta mehua. Valio Hedelmätarha® mehuvalikoima soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös erilaisten boolien tai smoothieiden valmistukseen, tuomaan raikkautta ja hapokkuutta salaatteihin tai vaikkapa maustamaan marmeladia tai pikkuleipien täytettä.

Poimi tästä maistuvia vinkkejä Valio Hedelmätarha® mehuilla tai etsi oma suosikkisi reseptihausta.

Katso lisää reseptejä
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›