Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät vuosikymmenten ammattitaidolla

Valio Hedelmätarha® mehut valmistetaan Helsingin mehutehtaalla Pitäjänmäellä. Samassa paikassa on valmistettu mehuja jo vuodesta 1971. Valio Hedelmätarha® mehut pakataan 97-prosenttisesti kasviperäisiin tölkkeihin.

Pakkaus sisältää suomalaista osaamista

Valio Hedelmätarha® mehuperheen pakkauksen kyljessä komeilee Helsingin mehutehdas, joka kertoo samalla vuosikymmenten ammattitaidosta mehun valmistamisessa sekä mehun kotimaisesta valmistuspaikasta. Monet mehuntekijöistä ovat olleet tehtaan matkassa useita kymmeniä vuosia, ja onpa joku houkutellut työparikseen perheenjäsenensäkin. Mehun valmistuksen perinteen vaaliminen ja tinkimättömyys laadun suhteen on Pitäjänmäen mehutehtaan osaavien työntekijöiden ansiota. Kaikki työntekijät ovat mehunteon ja maistamisen ammattilaisia. Maistamalla yhteisvoimin jokaista mehuerää valmistuksen eri vaiheissa mehutehtaalla varmistetaan, että tuote on ensiluokkaista.

Yhdeksän raikasta makua

Valio Hedelmätarha® tuoteperheen mauista löydät runsaasti hedelmälihaa sisältävän appelsiinimehun, muut raikkaat täysmehut kolme sitrushedelmää, tropiikki ja hedelmä-mandariini, sekä valloittavan omena-mangomehun. Ne sisältävät upeasti makua, mutta vain hedelmän oman sokerin.

Lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat kaksi luomutäysmehuvaihtoehtoa, omena ja appelsiini, sekä luomumustikka- ja luomupuolukkamehu. Luomuvaihtoehtoja lukuun ottamatta kaikki tuotteet ovat C-vitaminoituja, eikä yksikään Valio Hedelmätarha® täysmehu sisällä lisäaineita.

Nauti sellaisenaan tai tuo makua ruokiin ja juomiin

Energiaa arkeen saat yksinkertaisimmillaan nauttimalla lasillisen kylmää, raikasta mehua. Valio Hedelmätarha® mehuvalikoima soveltuu oivallisesti myös erilaisten juomasekoitusten valmistamiseen, tuomaan raikkautta ja hapokkuutta salaatteihin tai vaikkapa maustamaan marmeladia tai pikkuleipien täytettä.

Poimi tästä modernit ja raikkaat drinkkivinkit Valio Hedelmätarha® mehuilla tai etsi oma suosikkisi reseptihausta.

Katso lisää reseptejä

Suojaava, kierrätettävä pakkaus

Valio Hedelmätarha mehujen pakkaus on 97-prosenttisesti kasvipohjaisesta materiaalista valmistettua.

Pakkauksesta siis vain 3% on muovia. Tämä suojaava kerros pakkauksen sisäpinnalla takaa tuotteen laadun.

Umpinainen kartonkipakkaus suojaa mehua hyvin valolta, jolloin mehun maku ja väri säilyvät raikkaina ja laadukkaina.

Tositarinoita mehutehtaalta

  • Lisäaineeton

    Kaikki Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät pitkään hiotulla ammattitaidolla ja aina ilman lisäaineita.

  • 95 versiota

    Valion Pitäjänmäen mehutehtaalla on tehty suomalaisten suosikkimehuja jo yli 40 vuoden ajan.